Τα γκολ του Ντε Μπρόινε, η αποτυχία του Γκάλαχερ και η «σφαλιάρα» στην Έβερτον (vids)

Η Σίτι δίχως τον Χάαλαντ στο Χιούτον επιβλήθηκε 2-1 της Κλαμπ Αμέρικα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να πετυχαίνει και τα δυο γκολ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Πρωταθλητών Αγγλίας. Ήττα στα πέναλτι από την Charlotte FC για την Τσέλσι που κοντραρίστηκε με την με παντελώς αποτυχημένη προσπάθεια του Γκάλαχερ από την άσπρη βούλα, στο ντεμπούτο του Στέρλινγκ. Κατραπακιά για την Έβερτον με το 4-0 από την Minnesota United!



Τα γκολ του Ντε Μπρόινε, η αποτυχία του Γκάλαχερ και η «σφαλιάρα» στην Έβερτον (vids)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε με νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας ακόμα κι αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποφασίστηκε να προφυλαχθεί λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Χιούστον όπου έγινε το ματς με την Κλαμπ Αμέρικα. 

Δυο γκολ από τον Βέλγο αστέρα των «πολιτών», με τους οποίους έπαιξαν και οι Χούλιαν Αλβάρες και Κάλβιν Φίλιπς, μαθαίνοντας σιγά - σιγά τα νέα δεδομένα στην καριέρα τους με τη νέα ομάδα στην οποία αποφάσισαν να βρεθούν από το φετινό καλοκαίρι. 

Η Τσέλσι ηττήθηκε (5-3) στα πέναλτι από την Charlotte FC, στην πρώτη εμφάνιση του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Κρίστιαν Πούλισικ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα, οι «μπλε» ισοφαρίστηκαν στο φινάλε με εκτέλεση πέναλτι και στη διαδικασία από την άσπρη βούλα ο Κόνορ Γκάλαχερ απέτυχε παταγωδώς σε αυτό που είχε σκεφτεί να κάνει. 

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έμεινε να χαμογελάει από αμηχανία και εκνευρισμό με όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στην Έβερτον, στην βαρύτατη ήττα με το τελικό 4-0 από την Minnesota United. Μάλιστα, τα τρία τέρματα είχαν επιτευχθεί από το πρώτο μέρος, αν και σε τέτοιες περιστάσεις είναι καλό όλα τα προβλήματα να βγαίνουν στα φιλικά προετοιμασίας κι όχι μετά στα επίσημα ματς...

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης