Αυτή η Γιουνάιτεντ ενθουσιάζει! (vids)

Με κάθε επιφύλαξη για ό,τι θ' ακολουθήσει στα επίσημα ματς, αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδόν... μαγεύει με τον τρόπο που αποκτά ταυτότητα, γρήγορο παιχνίδι και αυτοματισμούς, όπως έδειξε και στο 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας στην Μελβούρνη! 



Αυτή η Γιουνάιτεντ ενθουσιάζει! (vids)

Η Γιουνάιτεντ έχει... χρόνια να παίξει με αυτό τον τρόπο, να κερδίσει χειροκρότημα και να φανεί από τους ποδοσφαιριστές πως απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και διασκεδάζουν που στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα με αυτοματισμούς. 

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το σκηνικό στην τρίτη φιλική νίκη της ομάδας του Τεν Χαγκ σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας, φτάνοντας στο τελικό 3-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στην Μελβούρνη. 

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 18' από τον ¶ντονι Μαρσιάλ που πήρε τη μπαλιά του Νταλότ - τον οποίο είχε ψάξει αλλάζοντας ο Μαλάσια - και αφού πρώτα κοντρόλαρε στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε σωστά για το 1-0. 

Τα επόμενα δυο τέρματα ήρθαν με εντυπωσιακή ανάπτυξη του παιχνιδιού από τους παίκτες του κλαμπ του Μάντσεστερ, με τις φάσεις να ξεκινούν... από τον Ντε Χέα! 

Σάντσο, Μαρσιάλ, Φαν ντε Μπεεκ και Ράσφορντ συνδυάστηκαν τρομερά για το γκολ του τελευταίου και το 2-0 στο 48', ενώ, στο 59' ο Σάντσο ήταν εκείνος που έκανε το τελείωμα φεύγοντας γρήγορα στον κενό χώρο. 

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Γουόρντ, αν και λίγο νωρίτερα ο Ντε Χέα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική απόκρουση για να διώξει σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο 19χρονος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γουίλ Φις.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης