Φτάνει μέχρι και στα 30 εκατομμύρια για Μπρόγια η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ το φετινό καλοκαίρι δεν ... παίζει με τα χρήματα και η προσφορά των 30 εκατομμυρίων για τον Αρμάντο Μπρόγια της Τσέλσι φανερώνει τις προθέσεις των «σφυριών» για την εικόνα της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Φτάνει μέχρι και στα 30 εκατομμύρια για Μπρόγια η Γουέστ Χαμ!

Μετά τα 35 εκατομμύρια για τον Αγκέρ στην άμυνα και τα 10 εκατομμύρια για να παραμείνει με κανονική μεταγραφή ο Αρεολά, η Γουέστ Χαμ τα «σκάει» και για τον Μπρόγια. 

Ο Αλβανός επιθετικός κατάφερε να προσελκύσει ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, ο Τούχελ χαιρόταν με την εξέλιξή του, όμως, η παρουσία του στην Τσέλσι παρέμεινε στον «αέρα». 

Τώρα, έρχεται η Γουέστ Χαμ να προσφέρει 30 εκατομμύρια λίρες μαζί με τα μπόνους για να κάνει τον ποδοσφαιριστή δικό της και ασφαλώς μια τέτοια πρόταση είναι απόλυτα συμφέρουσα για το ταμείο των «μπλε». 

Μάλιστα, γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές και για θετική έκβαση στις κουβέντες του παίκτη με την ομάδα του Μόγιες για τους όρους του συμβολαίου. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης