«Μετά τον Ζιντσένκο, ακολουθεί και άλλος για την Άρσεναλ»!

Μπορεί ο Ζιντσένκο να φημολογείται πως θα αποτελέσει τη τελευταία μεταγραφική κίνηση της Άρσεναλ στην περίοδο του καλοκαιριού, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται!



«Μετά τον Ζιντσένκο, ακολουθεί και άλλος για την Άρσεναλ»!

Τι και αν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία γράφουν πως η Άρσεναλ θα αποκτήσει τον Ζιντσένκο και επί της ουσίας δεν θα κινηθεί για την αγορά κάποιου ακόμα ποδοσφαιριστή, ολοκληρώνοντας από νωρίς το ρόστερ της;

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη βρει τον επόμενο στόχο τους και σύμφωνα με πληροφορίες, το «πράγμα» θα έχει συνέχεια για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα! Ο Ζιντσένκο θα αποτελέσει πράγματι τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα ανακοινωθεί, ακολουθώντας τους Φάμπιο Βιεϊρά, Ματ Τέρνερ, Μαρκίνιος και Γκάμπριελ Ζεσούς και έχουμε… συνέχεια!

Ναι, ο πρώτος στόχος είναι ο Γιούρι Τίλεμανς. Αλλά για την ιστορία, προς το παρόν, οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν καταθέσει καμία επίσημη πρόταση συνεργασίας στην Λέστερ…

Όπως και να έχει όμως, θα αποκτηθεί αμυντικός μέσος. Είτε αυτός προέρχεται από την Premier League, είτε από την αγορά του εξωτερικού!

Δημήτρης Μανάκος