Φοβερές «γκάφες» και πέντε γκολ στο φιλικό της Μπράιτον με την Εστορίλ! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκίνησε η σεζόν της Μπράιτον, με τους «γλάρους» να επικρατούν με 4-1 της Εστορίλ σε φιλικό προετοιμασίας, βλέποντας τον Νιλ Μοπέ να σκοράρει δις. Πώς όμως φτάσαμε σε ένα τόσο υψηλό σκορ σε τέτοιου είδους ματς; Μέσω δύο επικών γκαφών!



Φοβερές «γκάφες» και πέντε γκολ στο φιλικό της Μπράιτον με την Εστορίλ! (vids)

Εξαιρετική ήταν η Μπράιτον στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, απέναντι στην Εστορίλ, με τον Γκρέιαμ Πότερ να βλέπει την ομάδα του να παράγει καλό ποδόσφαιρο, να βγάζει φάσεις και να σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας στην βασική της ενδεκάδα και τον Μαρκ Κουκουρέγια, που φημολογείται πως αποχωρεί για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Το τελικό 4-1 άφησε τους «γλάρους» πλήρως ικανοποιημένους, αλλά οι καλύτερες στιγμές του ματς, είχαν μεγάλη δόση… γκάφας, προκειμένου να φτάσουμε σε ένα τόσο ευρύ σκορ σε φιλικό προετοιμασίας.

Αρχικά, ο κεντρικός αμυντικός της Εστορίλ έδωσε μία… ανεξήγητη ασίστ στον Μοπέ για το 1-0, ενώ στο ίδιο ημίχρονο, ο Σάντσεθ της Μπράιτον, βγήκε από την εστία του, έκανε τσαφ και κάπως έτσι οι Πορτογάλοι βρήκαν το μοναδικό γκολ τους στο ματς!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, σε ένα το δίχως άλλο, ιδιαίτερο φιλικό προετοιμασίας για την Μπράιτον!

Δημήτρης Μανάκος