Η τρομερή επιθετική γραμμή της Άρσεναλ κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον… Ενκέτια!

Η Άρσεναλ έχει δημιουργήσει μία σπουδαία επίθεση για τη νέα σεζόν με Ζεσούς, Σάκα, Σμιθ Ρόου, Μαρτινέλι, Όντεργκααρντ, Μαρκίνιος αλλά και το τρομερό ταλέντο του Ενκέτια που έχει επισκιαστεί (κυρίως) από την ηχηρή μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού.   



Η τρομερή επιθετική γραμμή της Άρσεναλ κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον… Ενκέτια!

Δίχως αμφιβολία, ο Μικέλ Αρτέτα θα έχει να δουλέψει από τη νέα σεζόν με ένα πολύ ευχάριστο και ταλαντούχο project νέων ποδοσφαιριστών που είναι διψασμένοι για επιτυχίες. Μπορεί ο Ζεσούς να έχει «κλέψει» την παράσταση με τα γκολ του στα πρώτα δύο φιλικά με την φανέλα των «κανονιέρηδων», όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει στην συνεισφορά του Έντι Ενκέτια στην ομάδα την περσινή σεζόν, αλλά και αυτά που προβλέπονται να… έρθουν στο κοντινό μέλλον.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αρτέτα τον ήθελε στην ομάδα του και ανανέωσε στις αρχές του Ιουλίου, ενώ το συμβόλαιό του είχε λήξει. Ο Άγγλος επιθετικός δεν έπαιρνε ευκαιρίες και όλα έδειχναν πως θα μετακομίσει σε μία άλλη ομάδα της Premier League. Ωστόσο, τα «ξεσπάσματά» του στα μέσα της σεζόν έκαναν του φιλάθλους τη Άρσεναλ να τον λατρέψουν αλλά και να ελπίζουν. Πλέον, ο 23άχρονος μπορεί να μην έχει (και πάλι) φανέλα βασικού αλλά αυτό που έχει δείξει η ιστορία είναι πως ο «Έντι» είναι μαχητής, και με το «14» του Ανρί στη πλάτη του… θα στοχεύσει για τα «αστέρια». 

 

 

Φοίβος Πεφάνης