Η Έβερτον καλείται να ξυπνήσει για να μην επαναληφθεί το «πάθημα» της περσινής σεζόν!

Η Έβερτον και ο Φρανκ Λαμπαρντ γνωρίζουν ότι δεν έχουν την «άνεση» να επαναλάβουν την κάκιστη περσινή σεζόν και η αποστολή τους είναι να καλύψουν το κενό του Ριτσάρλισον και να κινηθούν (σχετικά) γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς σε περίπου τρεις εβδομάδες, η δράση… ξεκινάει!



Η Έβερτον καλείται να ξυπνήσει για να μην επαναληφθεί το «πάθημα» της περσινής σεζόν!

Τα «ζαχαρωτά» βίωσαν πολλές άσχημες στιγμές τη περασμένη σεζόν, αλλά ευτυχώς για αυτούς, είχε αίσιο φινάλε. Διότι τελικά τερμάτισαν στη 16η θέση με 39 βαθμούς και έβαλαν τέλος σε αυτή την περιπέτεια. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η Premier League γίνεται άλλο τόσο απαιτητική και η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει να καλύψει πολλά κενά, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν και τη πρεμιέρα ενάντια στη Τσέλσι. 

Πρωτίστως, αυτή του Ριτσάρλισον, που πουλήθηκε στην Τότεναμ. Δίχως αμφιβολία, ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο πολύτιμος ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν και παρά τις απουσίες των Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, Άντρος Τάουνσεντ λόγω τραυματισμών (ο πρώτος έχασε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και ο δεύτερος έχει υποστεί ρήξη χιαστού) εκείνος σε πολλαπλές περιπτώσεις «έβγαλε τον λαγό από το καπέλο». 

Μάλιστα, δεν είναι μόνο αυτό το «πλήγμα» για την Έβερτον. Παρά την πολύ μικρή συνεισφορά του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, πρέπει να βρεθεί ένας αντικαταστάτης του, που θα βοηθάει στην δημιουργία και παράλληλα θα ανταγωνιστεί τον Ντέλε Άλι, ο οποίος φέρεται να απουσιάζει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από τις καλές εμφανίσεις.

Προς το παρόν, ο Λάμπαρντ δείχνει… Μπέρνλι, μετά την αρκετά έξυπνη προσθήκη του Τζέιμς Ταρκόφσκι και την πιθανή αγορά του Μαξουέλ Κορνέ. Βέβαια, (μόνο) αυτά τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα δεν μπορεί να είναι αρκετά για μία διάκριση αλλά και μία ανάσα «ασφάλειας» για την Έβερτον. 

Φοίβος Πεφάνης