Επέστρεψε η… κανονική Λίβερπουλ και κέρδισε εύκολα την Κρίσταλ Πάλας! (vids)

Μία Λίβερπουλ που δεν θύμισε σε… τίποτα την εικόνα του πρώτου φιλικού απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πανηγύρισε την «παρθενική», ανεπίσημη νίκη, στη νέα σεζόν!



Επέστρεψε η… κανονική Λίβερπουλ και κέρδισε εύκολα την Κρίσταλ Πάλας! (vids)

Μπορεί στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ να παρατάχθηκε με εκτεταμένο rotation και με ποδοσφαιριστές που δεδομένα δεν είχαν συνυπάρξει στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν επανέλαβε τις επιλογές του, στο δεύτερο φιλικό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Το ματς ξεκίνησε και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, ενώ Ντίας και Σαλάχ δεν βρέθηκαν την ίδια στιγμή στο γήπεδο, μιας και ο πρώτος συμπεριλήφθηκε στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο δεύτερος πέρασε στο ματς για να διαμορφώσει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Τζόρνταν Χέντερσον, ύστερα από ωραία κίνηση και γύρισμα του Έλιοτ στην «καρδιά» της περιοχής, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι «κόκκινοι» δεν απειλήθηκαν, αλλά… απείλησαν για δεύτερο τέρμα, τόσο με τον Φιρμίνο, όσο και με τον Ντίας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κλοπ προέβη σε 11 αλλαγές και η ενέργεια που έβγαλε η νέα του ενδεκάδα, έγινε αισθητή άμεσα! Ο Σαλάχ πέτυχε το πρώτο του γκολ, μετά την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ η Πάλας του Βιεϊρά περιορίστηκε γενικότερα σε παθητικό ρόλο, ολοκληρώνοντας το ματς με μία εντός εστίας τελική προσπάθεια και 33% κατοχή της μπάλας!

Η δεύτερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ, που περιλάμβανε και τον Νούνιες, παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνη και πλέον η προσοχή στρέφεται στο φιλικό προετοιμασίας με τη Λειψία, στις 21 του μηνός, όπου ο Πορτογάλος θα αναζητήσει και το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα!

Δημήτρης Μανάκος