Τελικά άκυρο της Τσέλσι για Κριστιάνο!

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε κι ενημέρωσε τον Τοντ Μπόελι ότι δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Τσέλσι διότι σκοπός του είναι να φτιάξει ένα δυνατό και γεμάτο ισορροπία σύνολο, δίχως να υπάρχει μια μονάδα που θα φαίνεται πάντοτε περισσότερο από τους υπόλοιπους για οποιονδήποτε λόγο.  



Τελικά άκυρο της Τσέλσι για Κριστιάνο!

Η Τσέλσι απέκτησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ήταν ο Νο.1 στόχος της ομάδας για την επίθεση και προς το παρόν επικεντρώνεται στην ενίσχυση της άμυνας, με τον Κουλιμπαλί να ολοκληρώνει άμεσα την μεταγραφή του και να υπάρχει σχέδιο και για δεύτερο στόπερ. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, παρά το ενδιαφέρον των «μπλε» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει εκφράσει τάσεις φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις ερωτήσεις που έκανε για τον Πορτογάλο το νέο αφεντικό των Λονδρέζων, Τοντ Μπόελι, στον Ζόρζε Μέντες, δεν θα υπάρξει πλέον κάποια εξέλιξη στην υπόθεση. 

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε ότι δεν θέλει να πάρει στην ομάδα του μια μονάδα που θα μαγνητίζει το ενδιαφέρον όλων, είτε για καλό, είτε για κακό λόγο και στην προσπάθειά του να διατηρήσει όλες τις ισορροπίες στο σύνολο που έχει στα χέρια του, αποφάσισε ν' απορρίψει την επιλογή του CR7 και να ενημερώσει σχετικά τον ιδιοκτήτη του κλαμπ. 

Κώστας Ζάλιαρης