Ένα νέο «ταξίδι» για την ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου παρουσίασε τη φανέλα της στους χορηγούς της και στα ΜΜΕ, στο εντυπωσιακό φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η παρουσίαση της φανέλας έγινε με αφορμή την παρουσία της ομάδας μας στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη τον προσεχή Σεπτέμβρη. 



Ένα νέο «ταξίδι» για την ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του Δήμου Πειραιά, όπως επίσης και σύσσωμη η ελληνική ομάδα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προεπιλογής και προπονείται αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ Soccer Club στον Πειραιά.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης δεν έκρυψε τη χαρά του όπου η Ελληνική ομάδα σπάει την απραξία δύο ετών λόγω απουσίας διοργανώσεων με αφορμή το ξέσπασμα του ιού COVID-19 και πρόσθεσε ότι οι παίκτες αποτελούν μία οικογένεια και ως τέτοια θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ουγγαρία.

Ο αρχηγός της ομάδας Χρύσανθος Λευκαρίτης υποστήριξε ότι η Ελληνική ομάδα εμφανίζεται ανανεωμένη, με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών που θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο.

Ο έτερος αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Καραβίδας, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η παρακαταθήκη της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ του Ρεθύμνου γεμίζει με ευθύνη την ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου ranking και να συνεχίσει έτσι να τιμάει τα γαλανόλευκα στο μίνι ποδόσφαιρο.

Με την ευχή η φανέλα με το λογότυπο του ΟΠΑΠ να της φέρει γούρι, η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για το SOCCA Word Cup 2022. Τόσο κατά την προετοιμασία της, όσο και στη διάρκεια των τελικών αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η Ελληνική Ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ, τον Μεγάλο Χορηγό της, που στηρίζει την προσπάθειά της να ανέβει στο βάθρο για ακόμη μια φορά.

Ο Αλέξης Χατζόπουλος, πρόεδρος της VETO, επίσημης αντιπροσώπου της UMBRO στην Ελλάδα  που ντύνει την ελληνική ομάδα, έδωσε βαρύτητα στη σημασία χορηγικής στήριξης της Ελληνικής Ομάδας που πρεσβεύει όλες τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία και επάξια εκπροσώπηση στο SOCCA της Βουδαπέστης.

Χορηγοί επίσης της Ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι το R-GOL.com, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα στην κεντρική Ευρώπη και το κέντρο Αποκατάστασης «Θησέας». Χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής ομάδα είναι η Cosmote TV, η οποία και θα προβάλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου.

Στους χαιρετισμούς τους, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με πράξεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη υπογράμμισε τη συνεχή στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τον εναγκαλισμό των παικτών που τιμούν το εθνόσημο με τον ιδρώτα τους.