Σο: «Αυτή τη δομή που θέλει να μας δώσει ο Τεν Χαγκ, δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια...»

Ο Λουκ Σο πέταξε την «σπόντα» του προς τους προκατόχους της θέσης του Έρικ Τεν Χαγκ, αφού με τον Ολλανδό βλέπει μια συγκεκριμένη δομή στο παιχνίδι της ομάδας και αυτό δεν το είχε καθόλου η Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο παρελθόν...Σο: «Αυτή τη δομή που θέλει να μας δώσει ο Τεν Χαγκ, δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια...»

Από τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων με τον Τεν Χαγκ στη νέα εποχή των «κόκκινων διαβόλων», ο Λουκ Σο αντιλαμβάνεται την μεγάλη διαφορά. 

Και είναι τρομερό να γίνεται τόσο αντιληπτή η νέα τάξη πραγμάτων και να είναι τόσο διαφορετική η κατάσταση με δουλειά μιας εβδομάδας. 

Αυτό μειώνει τρομερά ό,τι προσπάθησαν να κάνουν οι τελευταίοι προπονητές της Γιουνάιτεντ, με τον Σο να δηλώνει από την Μπανγκόγκ ενόψει του φιλικού ντέρμπι με την Λίβερπουλ: 

«Θέλει ν' αποκτήσουμε μια συγκεκριμένη δομή στον τρόπο παιχνιδιού μας και αυτό ήταν κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε καθόλου. Και ειδικά την τελευταία σεζόν που ήταν τρομερά απογοητευτική για την ομάδα. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν γιατί ξέρουμε ότι θα είναι καλύτερη από πέρυσι». 

 

Κώστας Ζάλιαρης