«Λέαινες» για φίλημα: Με 8άρα και στυλ στα προημιτελικά η Αγγλία! (vid)

Με απίστευτη εμφάνιση και φυσικά με καταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της, η γυναικεία εθνική ομάδα της Αγγλίας διέλυσε με το εκπληκτικό 8-0 την Νορβηγία και έγινε η πρώτη χρονικά που πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. 



«Λέαινες» για φίλημα: Με 8άρα και στυλ στα προημιτελικά η Αγγλία! (vid)

Το Μπράιτον πέρασε μια απολαυστική βραδιά με τα κορίτσια της Αγγλίας να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι απέναντι στις κοπέλες από την Νορβηγία και να φτάνουν στην κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους στη διοργάνωση, σκοράροντας 8 φορές. 

Η Τζόρτζια Στάνγουεϊ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 12ο λεπτό και η συνέχεια ήρθε σαν... σίφουνας που παρέσυρε τα πάντα, με τις Αγγλίδες να το χαίρονται και να διαλύουν τις αντιπάλους τους. 

Οι Χεμπ και Γουάιτ μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαν εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό και το σκορ στο Amex, η Μπεθ Μιντ κατάφερε να φτάσει μέχρι και το χατ-τρικ η Γουάιτ πέτυχε κι ένα δεύτερο γκολ, ενώ, στον ... χορό μπήκε και η Ρούσο που είχε περάσει στο ματς με αλλαγή. 

Πλέον η Αγγλία βρίσκεται στα προημιτελικά του τουρνουά και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με τον τρόπο που ισοπέδωσε την Νορβηγία, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής κατάταξης και είδε τις «λέαινες» να μην σταματούν με τίποτα το πάρτι που έστησαν. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης