Με Ζεσούς να σκοράρει δύο γκολ, «πεντάρα» η Άρσεναλ στο πρώτο της φιλικό!

Ακόμα δεν ήρθε στην Άρσεναλ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και κάνει έντονη την παρουσία του στο πρώτο φιλικό της ομάδας επί γερμανικού εδάφους σκοράροντας δύο γκολ. Νίκη με ανατροπή για τους «κανονιέρηδες» επί της Νυρεμβέργης (5-3).



Με Ζεσούς να σκοράρει δύο γκολ, «πεντάρα» η Άρσεναλ στο πρώτο της φιλικό!

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό στην Γερμανία κόντρα στη Νυρεμβέργη και νίκησε με 5-3. Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 24’ με τον Γκάις και πέντε λεπτά αργότερα «σόκαραν» την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και με δεύτερο τέρμα, με τον Τέρνερ να μην μπορεί να αντιδράσει. 

Παρόλα αυτά, οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις 90’’ μετά από την είσοδο του Ζεσούς στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος βρήκε δίχτυα με πολύ ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 53΄ο Ελνένι με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2 και από εκεί και έπειτα την σκυτάλη πήραν τρεις παίκτες της Νυρεμβέργης. Εκ των οποίων οι δύο, Σίντλερ και Χαντγουέρκερ, έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους για το 4-2 και ο Σλάιμερ μείωσε στο 73’ σε 4-3. 

Βέβαια, ο πρώην επιθετικός της Σίτι δεν είχε… χορτάσει από γκολ και στο 75’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ωραία προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3 σε ένα συναρπαστικό φιλικό στο «Max-Morlon Stadion», μοιράζοντας θέαμα στους φιλάθλους.

 

 

 

Φοίβος Πεφάνης