Ο Ρονάλντο μπορεί να αγωνίζεται του χρόνου σε ένα γήπεδο που δεν έχει σκοράρει ποτέ, το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναστατώσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Βέβαια, αρκετά εντυπωσιακό είναι πως ο Πορτογάλος δεν έχει σκοράρει ποτέ στην έδρα του (πιθανόν) επόμενου προορισμού του, το «Στάμφορντ Μπριτζ». 



Ο Ρονάλντο μπορεί να αγωνίζεται του χρόνου σε ένα γήπεδο που δεν έχει σκοράρει ποτέ, το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο CR7 επέστρεψε στο μαγικό πρωτάθλημα της Premier League πριν από περίπου ένα χρόνο για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και σκόραρε 18 γκολ, τερματίζοντας στην 3η θέση των πρώτων σκόρερ, πίσω από τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Χέουνγκ-Μινγκ Σον (23). Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εντυπωσίασαν, αντιθέτως, διένυσαν μία από τις χειρότερες χρονιές τους και από πολύ νωρίς έφυγαν από την κούρσα της πρώτης τετράδας. 

Με τον Ρονάλντο, στα 37 του έτη πια, να θέλει να συνεχίσει σε ομάδα που συμμετέχει στο UEFAChampions League, προκύπτει το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσει στα «μπλε». Σίγουρα, εάν το deal ολοκληρωθεί θα μιλάμε για μία από τις πιο… περίεργες μεταγραφές, όσον αφορά την αγάπη που έχει ο Πορτογάλος για την Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, συναρπαστικό είναι το ρεκόρ του στη πιθανά επόμενη έδρα του, το «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου ο ίδιος δεν έχει βρει ποτέ δίχτυα σε αυτά τα 20 χρόνια που αγωνίζεται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο δεν έχει κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα σε έξι διαφορετικές αναμετρήσεις (πέντε για το πρωτάθλημα και μία για το EFL Cup) στο γήπεδο της Τσέλσι. Άμα ο Τοντ Μπόελι καταφέρει να ενεργοποιήσει την «βόμβα μεγατόνων», θα μπορέσει ο Ρονάλντο να σπάσει αυτή την «κατάρα»;

 

 

 

Φοίβος Πεφάνης