«Πρώτος στόχος για την Άρσεναλ ο Πακετά της Λυών, μετά ο Τίλεμανς»!

Μπορεί ο Γιούρι Τίλεμανς να φαντάζει ως ο ιδανικός υποψήφιος για να αποτελέσει το επόμενο βασικό «οχτάρι» της Άρσεναλ, όμως δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν τον Μικέλ Αρτέτα να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Λούκας Πακετά της Λυών!



«Πρώτος στόχος για την Άρσεναλ ο Πακετά της Λυών, μετά ο Τίλεμανς»!

Ουδείς γνωρίζει αν τα δημοσιεύματα που προκύπτουν από την Γαλλία αληθεύουν, όμως προς το παρόν επισημαίνουν πως βασικός στόχος της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ο Λούκας Πακετά, που αγωνίζεται στη Λυών!

Μιλάμε για έναν 24άχρονο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως «οχτάρι» και φέτος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Λυών, όπου κατέγραψε σε 35 ματς εννέα γκολ και έξι ασίστ!

Κάπως έτσι, ο Βραζιλιάνος εξετάζεται από τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι μάλιστα φημολογείται πως προσπαθούν να επισπεύσουν τις συζητήσεις, μιας και ο Πακετά αναμένεται να μπει στην διαδικασία να ανανεώσει την συνεργασία του με τη Λυών!

Αν αυτό συμβεί και ο παίκτης αποκτηθεί από την Άρσεναλ, ο Γιούρι Τίλεμανς θα παραμείνει στην Λέστερ, πράγμα που βγάζει νόημα, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση, παρότι ο ίδιος επιθυμεί να μεταβεί στο Βόρειο Λονδίνο!

Δημήτρης Μανάκος