Η Φούλαμ ενισχύεται μεταγραφικά και φαντάζει φαβορί… παραμονής!

Η Φούλαμ φαίνεται να… βαρέθηκε να «ανεβοκατεβαίνει» τα σαλόνια της Premier League, προχωρώντας σε διόλου άσχημες μεταγραφικές κινήσεις που εγκρίνει ο Μάρκο Σίλβα και παράλληλα ανεβάζουν την ποιότητα αλλά και τις πιθανότητες της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία!  



Η Φούλαμ ενισχύεται μεταγραφικά και φαντάζει φαβορί… παραμονής!

Δίχως αμφιβολία οι ομάδες που ανεβαίνουν από την Championship στην Premier League έχουν ένα παραπάνω βαθμό δυσκολίας, καθώς ακόμα και οι ομάδες που τερματίζουν λίγο πιο πάνω την ζώνη του υποβιβασμού, έχουν αποκτήσει εμπειρία και παράλληλα χτίζουν πάνω σε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που κατάφερε τον στόχο του. 

Αυτό ακριβώς, προσπαθεί να πετύχει και η Φούλαμ, η οποία φαίνεται να εμπιστεύεται πλήρως τον Μάρκο Σίλβα και το επιβεβαιώνει στις αποκτήσεις που έχει κλείσει, όπως οι Ζοάο Παλίνια, Μάνορ Σόλομον και Αντρέας Περέιρα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προ των πυλών είναι και οι Μπερντ Λένο της Άρσεναλ, Ισά Ντιόπ της Γουέστ Χαμ και ένας εκ των Κέβιν Εμπαμπού ή Λέο Ντουμπουά για το δεξί άκρο της άμυνας. 

Η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών αυτών έχει εμπειρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το αγγλικό αλλά και την Ευρώπη. Μάλιστα, αναμένεται να είναι διαφορετική… ιστορία και η βοήθεια του Αλεκσάντρ Μίτροβιτς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, μιας και ο Σέρβος στράικερ έρχεται από μία χρονιά στην Championship που έσπασε κάθε δείκτη σκοραρίσματος. 

Στο τέλος, μπορεί όντως, να μην τα καταφέρει η Φούλαμ, αλλά βάση των μεταγραφών της και του ρόστερ της, οι «Cottagers» του Μάρκο Σίλβα δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα. 

Φοίβος Πεφάνης