Η νέα σεζόν θα κάνει τον Ρόμπερτσον τον κορυφαίο αμυντικό σε ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ

Θα έχει να το λέει σε όλους και να το «χτυπάει» και στον κολλητό του, Αλεξάντερ - Άρνολντ, για να τον πικάρει. Ο Άντι Ρόμπερτσον, εφόσον φυσικά παραμείνει υγιής καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα καταφέρει να γίνει ο κορυφαίος αμυντικός σε ασίστ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ. 



Η νέα σεζόν θα κάνει τον Ρόμπερτσον τον κορυφαίο αμυντικό σε ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Σκωτσέζος φουλ μπακ που μαζί με τον ΤΑΑ έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκτιμά ο κόσμος και χρησιμοποιούν οι προπονητές τους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε όλη την πλευρά και ανεβοκατεβαίνουν το μήκος του αγωνιστικού χώρου με τεράστια συχνότητα. 

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα δώσει την ευκαιρία στον «Ρόμπο» να γράψει ιστορία και να καταφέρει κάτι μοναδικό στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λέιτον Μπέινς που συνδέθηκε άρρηκτα με την Έβερτον παραμένει ο πρωτοπόρος σε αυτό, αλλά πιθανότατα θα δει άλλο όνομα στην απόλυτη κορυφή. 

Με τις 49 ασίστ που μετράει ο Ρόμπερτστον στην Πρέμιερ, θα καταφέρει με μόλις 5 περισσότερες να γίνει ο αμυντικός με τα περισσότερα «σερβιρίσματα» στην Λίγκα και μάλιστα, έχει αγωνιστεί σε 202 ματς λιγότερα από τον θρυλικό φουλ μπακ των «ζαχαρωτών»! 

Κώστας Ζάλιαρης