Ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα για τον Ταγκλιαφίκο, έχει προβάδισμα η Μπράιτον!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μπήκε «σφήνα» στην περίπτωση του Νικολάς Ταγκλιαφίκο, όμως προτεραιότητά της φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι ο Μάρκος Αλόνσο. Παράλληλα, ο Αργεντινός μπακ του Άγιαξ πλησιάζει στη Μπράιτον, μιας και θέλει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Premier League!



Ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα για τον Ταγκλιαφίκο, έχει προβάδισμα η Μπράιτον!

Την περίπτωση του Νικολάς Ταγκλιαφίκο φαίνεται πως εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που ο Μάρκος Αλόνσο εν τέλει δεν καταλήξει στους Καταλανούς, με το ζήτημα πάντως να θεωρείται σχεδόν δεδομένο και την αποχώρηση του Ισπανού από την Τσέλσι να είναι σίγουρη!

Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως κοιτούν και τις εναλλακτικές τους, με τον Ταγκλιαφίκο να είναι μία προσιτή περίπτωση, από τη στιγμή που ο Άγιαξ ζητά μόλις 5 εκατομμύρια για να πει το «ναι»!

Όπως και να έχει πάντως, η Μπράιτον φαίνεται να είναι αυτή που προηγείται για την απόσπαση της υπογραφής του 29άχρονου μπακ, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Premier League, ανεξάρτητα από το αν ο Μαρκ Κουκουρέγια θα αποχωρήσει ή όχι για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος