Ο Κουλουσέφσκι εξηγεί το blooper της χρονιάς: «Είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας!» (vid)

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι μιλώντας σε podcast στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να ετοιμάσει γκολ για τον Σον σε κενή εστία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Νόριτς, καταλήγοντας να βλέπει τους αντιπάλους να διώχνουν πάνω στη γραμμή. «Ντέγιαν, τι διάολο κάνεις; Ξαναδώστε μου τώρα τη μπάλα»!



Ο Κουλουσέφσκι εξηγεί το blooper της χρονιάς: «Είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας!» (vid)

Ο Σουηδός εξτρέμ που εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έχοντας μετακινηθεί στο Λονδίνο σε μια από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις του Αντόνιο Κόντε, ανέλυσε τη φάση την οποία πλέον δεν θα ξεχάσει ποτέ στην καριέρα του.

«Ήταν επειδή είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ...» είπε για να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, για τη φάση όπου μπροστά σε κενή εστία και έχοντας το γκολ έτοιμο και για τον δικό του λογαριασμό, σκέφτηκε να το σερβίρει στον Σον.

«Όλοι θέλαμε να βγει ο Σον πρώτος σκόρερ και γι' αυτό το σύνθημά μας ήταν να παίρνει πάντα εκείνος τη μπάλα. Έκανα ένα παραπάνω κοντρόλ, άργησα, η μπάλα κατευθύνθηκε προς την εστία ενώ ήθελα να κάνω ασίστ και την έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Σκεφτόμουν “Ντέγιαν, τί διάολο έκανες; Τώρα ξαναδώστε μου τη μπάλα!”. Και κάπως έτσι λίγο αργότερα ήρθε το δικό μου γκολ» σχολίασε με αρκετό χιούμορ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης