Τότεναμ: Σκληρή δουλειά ακόμα και γι’ αυτούς που δεν θα μείνουν στην ομάδα…

Η Τότεναμ μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων από την Δευτέρα (04/07) με το προπονητικό της κέντρο να… γεμίζει και από ποδοσφαιριστές που γύρισαν από τους δανεισμούς του και εκτός απρόοπτου δεν θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν με τα «σπιρούνια». Παρόλα αυτά, ο Αντόνιο Κόντε θέλει άπαντες να είναι στην στη καλύτερη φυσική κατάστασή τους. 



Τότεναμ: Σκληρή δουλειά ακόμα και γι’ αυτούς που δεν θα μείνουν στην ομάδα…

Νέα σεζόν και ακόμα πιο απαιτητικοί στόχοι για την πλευρά του Αντόνιο Κόντε, η οποία έχει επιστρέψει στα σαλόνια του UEFA Champions League και έχει ως στόχο την κατάκτηση ενός εκ των δύο κυπέλλων Αγγλίας. Όπως και στις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος έτσι και στην Τότεναμ η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα με το «Hotspur Way» να υποδέχεται ένα «στρατό» ποδοσφαιριστών. 

Πιο συγκεκριμένα οι δανεικοί Παπέ Μάταρ Σαρ, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Τρόι Πάροτ, Μπράιν Χιλ, Τανγκί Εντομπελέ ήταν αυτοί που επέστρεψαν στις προπονήσεις από τους δανεισμούς τους, ενώ ποδαρικό έκαναν και οι Φρέιζερ Φόρστερ, Ιβάν Πέρισιτς, Ίβες Μπισούμα. Μάλιστα, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη σεζόν αλλά αναμένεται να παραχωρηθούν, όπως οι Σέρχιο Ρεγκιλόν, Έμερσον Ρόγιαλ, Τζο Ρόντον και Χάρι Γουίνκς προπονήθηκαν κανονικά και δεν επιπλέον ημέρες χαλάρωσης. 

Καθώς ο Αντόνιο Κόντε θέλει να είναι όλοι έτοιμοι ακόμα και αν δεν θα αγωνίζονται στο «N17» από τη νέα σεζόν, αλλά και για να δει εάν κάποιοι μπορούν να τον πείσουν έτσι ώστε να τους δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. 

 

 

Φοίβος Πεφάνης