«Ο Μπερνάρντο Σίλβα είπε ναι στη Μπαρτσελόνα»!

Σε μία… ιστορία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μπερνάρντο Σίλβα φαίνεται πως είναι πρόθυμος για μία νέα εμπειρία. Φημολογείται μάλιστα πως είπε το «ναι» στους Καταλανούς και αναμένει την κατάληξη των συζητήσεων!«Ο Μπερνάρντο Σίλβα είπε ναι στη Μπαρτσελόνα»!

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν πόσο απαραίτητος είναι για τον ίδιο ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος επιδρά καταλυτικά σε ολόκληρη τη λειτουργία της Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Ισπανός φαίνεται πως είναι «ανοιχτός» σε νέες προκλήσεις.

Και αυτή που διεκδικεί την υπογραφή του πιο πολύ από όλες είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους Καταλανούς και αυτό που απομένει είναι η έκβαση των συζητήσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» ζητούν 60 εκατομμύρια, οι «μπλαουγκράνα» δύσκολα θα δώσουν ένα τέτοιο ποσό, αλλά αν ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποχωρήσει με 10 εκατομμύρια περισσότερα, τότε ο δρόμος για το «deal» με τον Μπερνάρντο θα είναι… ανοιχτός!

 

 

Δημήτρης Μανάκος