Ο Λισάντρο Μαρτίνες μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην Γιουνάιτεντ

Η παρουσία του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είναι το διαπραγματευτικό «όπλο» που δίνει αβαντάζ στην ομάδα έναντι της Άρσεναλ για την απόκτηση του Λισάντρο Μαρτίνες, με τον Ολλανδό κόουτς να γνωρίζει πολύ καλά σε πόσες θέσεις μπορεί να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες του Αργεντινού. Ο Λισάντρο Μαρτίνες μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην Γιουνάιτεντ

Ο Λισάντρο φέρεται να έχει γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και τους «κανονιέρηδες» το φετινό καλοκαίρι, με τον Τεν Χαγκ να γνωρίζει φυσικά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία στον Αίαντα. 

Ο νυν κόουτς της Γιουνάιτεντ ξέρει πως μπορεί να τοποθετήσει τον Μαρτίνες τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο, ενώ, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει και ως αμυντικό χαφ! 

Και ειδικά για τη μεσαία γραμμή, αλλά και για το κέντρο των μετόπισθεν, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις ο Αργεντινός, αφού για αριστερά θ' αποκτηθεί ο Μαλάσια της Φέγενορντ. 

Με τους Μαγκουάιρ, Βαράν, Λίντελοφ και... Μπαϊγί να έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ο Λισάντρο δεδομένα υπόσχεται καλύτερα πράγματα σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ καταφέρει να τον κάνει δικό της. 

Κώστας Ζάλιαρης