Διακοπή συμβολαίου στον Τέβεζ συνιστά η FIFA!

Μέσω του αντιπροέδρου της, Τζιμ Μπόις, η FIFA συνιστά τη διακοπή συμβολαίου στον Κάρλος Τέβεζ από τη Μάντσεστερ Σίτι για την άρνηση του Αργεντινού να αγωνιστεί στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου! Μάλιστα, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενδέχεται να σταθεί εμπόδιο στην αναζήτηση του παίκτη για νέα ομάδα!



Διακοπή συμβολαίου στον Τέβεζ συνιστά η FIFA!

Η σχέση του Κάρλος Τέβεζ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει φτάσει στα άκρα και ο Ιταλός προπονητής των «πολιτών» δεν θέλει πλέον ούτε… να βλέπει τον ποδοσφαιριστή, για το μέλλον του οποίο στη Σίτι θα αποφασίσει ο πρόεδρος του συλλόγου, αφού πρώτα εξεταστούν όλοι οι όροι του συμβολαίου από τους νομικούς συμβούλους.

Το θέμα που απασχολεί την ομάδα του Μάντσεστερ από το βράδυ της Τρίτης έφτασε στη FIFA και από εκεί, δια στόματος του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζιμ Μπόις, το μέλλον του Κάρλος Τέβεζ φαίνεται δυσοίωνο, όχι μόνο για τη θητεία του στη Σίτι, αλλά και για την ποδοσφαιρική του καριέρα!

«Αν όντως αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Ρομπέρτο Μαντσίνι, πράγμα για το οποίο έχουμε πειστεί παρά τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή, τότε ο τελευταίος θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι» είπε αρχικά ο Μπόις, που σε ερώτηση για το ενδεχόμενο της διακοπής του συμβολαίου του Αργεντινού, ήταν κατηγορηματικός: «Χωρίς καμία αμφιβολία! Δεν μπορείς να έχεις στην ομάδα σου έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίζει και να τιμάει το συμβόλαιό του. Όποιος κι αν είναι αυτός! Αν η Μάντσεστερ Σίτι απευθυνθεί στη FIFA, τότε αυτή έχει τη δυνατότητα να τιμωρήσει τον Τέβεζ και μάλιστα να του επιβάλει βαρύτατη τιμωρία».