Ο Ριτσάρλισον μπήκε από… τώρα σε «mood» Βορείου Λονδίνου για χάρη της Τότεναμ! (pic)

Μπορεί ο Ριτσάρλισον να μετρά μόλις μερικές ώρες που είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται ήδη τα ντέρμπι. Και κυρίως αυτά του Βορείου Λονδίνου, με την ανάρτησή του κατά της Άρσεναλ να το αποδεικνύει!Ο Ριτσάρλισον μπήκε από… τώρα σε «mood» Βορείου Λονδίνου για χάρη της Τότεναμ! (pic)

Έχει συναντήσει την Άρσεναλ σε 9 περιπτώσεις, έχει κερδίσει πέντε φορές, έχει ηττηθεί μόλις τρεις και έχει καταγράψει δύο γκολ και μία ασίστ, πράγμα που σημαίνει πως ο Ριτσάρλισον συμμετείχε σε τέρμα της Έβερτον κόντρα στους «κανονιέρηδες», στο 1/3 των φορών που τους έβρισκε στον δρόμο του.

Πλέον, οι συναντήσεις του με την Άρσεναλ αποκτούν διαφορετική σημασία, μιας και μιλάμε για ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου. Ο Βραζιλιάνος ανήκει πλέον στην Τότεναμ  και τα ματς κόντρα στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, θα διαφέρουν από μία νίκη στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Ριτσάρλισον το έχει αντιληφθεί από νωρίς. Και η ανάρτησή του το επιβεβαιώνει. Στο «Έμιρεϊτς», τσακώνεται με τον Μπεγιερίν, ο Σεμπάγιος βρίσκεται στο έδαφος και η ένταση… ξεχειλίζει!

Δημήτρης Μανάκος