Η Σίτι πήρε τον γκολκίπερ που απειλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στην Bundesliga

Ο Στέφαν Ορτέγκα προτού μείνει ελεύθερος από την Αρμίνια και υπογράψει με την Μάντσεστερ Σίτι, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του στην Bundesliga. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό αυτό για να σώσει μόνος του την ομάδα που υποβιβάστηκε. Και λόγω της κατάστασης αυτής, απειλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό του στην Λίγκα την περασμένη σεζόν.  Η Σίτι πήρε τον γκολκίπερ που απειλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στην Bundesliga

Ο Ορτέγκα υπέγραψε και είναι επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής των «πολιτών» για να προσφέρει ανταγωνισμό στον Έντερσον, αφού ο Στέφεν αναμένεται ν' αποχωρήσει.

Η Σίτι παίρνει έναν έμπειρο πορτιέρε και... αρκετά δοκιμασμένο σε δύσκολες συνθήκες ώστε να έχει ασφαλές και αξιόπιστο back-up όταν ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορεί ν' αγωνιστεί.

Ο Ορτέγκα την σεζόν 2021-2022 κατέγραψε τις περισσότερες επεμβάσεις από κάθε άλλον συνάδελφό του στην Bundesliga, μετρώντας 125 αποκρούσεις, με τον δεύτερο στη σχετική λίστα να είναι ο Για Ζόμερ με 115 και αμέσως μετά να έρχεται ο Κέβιν Τραπ με 113.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης