Ένταση και συνεχείς οδηγίες από τον Τεν Χαγκ από την πρώτη μέρα δουλειάς (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει βάλει στόχο να παρουσιάσει μια πολύ διαφορετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φτάνει σε επίπεδα που ίσως να μην είχαν συνηθίσει να βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφορικά με την ένταση και τις οδηγίες για την τακτική και τις ασκήσεις.  Ένταση και συνεχείς οδηγίες από τον Τεν Χαγκ από την πρώτη μέρα δουλειάς (vid)

Ο Ολλανδός κόουτς δεν κάθεται στην άκρη να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών αφήνοντας τους συνεργάτες του να κάνουν όλη τη δουλειά.

Θέλει να είναι αυτός στο επίκεντρο και να γίνονται όλα όπως τα θέλει εκείνος. Έχει βάλει στόχο να πετύχει ή ν' αποτύχει γνωρίζοντας πως έκανε τα αδύνατα – δυνατά γι' αυτή την ομάδα.

Αυτές τις πρώτες μέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο «Κάρινγκτον» τα πράγματα έχουν αρκετή ένταση στην έναρξη της νέας εποχής του κλαμπ με τον Ολλανδό κόουτς, τη στιγμή που ακόμα αναμένονται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο νεαρός φουλ μπακ Μαλάσια φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος που θ' αποκτηθεί, αφού η υπόθεση του Ντε Γιόνγκ δείχνει να κολλάει λόγω της αντίστασης που προβάλλει ο παίκτης...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης