Παίρνει Ριτσάρλισον και Λενγκλέ η Τότεναμ!

Ο Αντόνιο Κόντε δυναμώνει απίστευτα το ρόστερ της Τότεναμ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει κάνει κάτοικο Λονδίνου και τον Ριτσάρλισον! Έτοιμο και το deal δανεισμού του Λενγκλέ από την Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα τα «σπιρούνια» ψάχνουν κι άλλες περιπτώσεις για την άμυνα! 



Παίρνει Ριτσάρλισον και Λενγκλέ η Τότεναμ!

Η Τότεναμ του Κόντε αποφάσισε να επενδύσει και ο Ιταλός κόουτς παίρνει όσους ποδοσφαιριστές θεωρεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα του να κάνει το επόμενο βήμα μετά την επιτυχία της κατάληψης μιας θέσης στην τετράδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Ο Ριτσάρλισον αναμένεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου τις επόμενες ώρες/μέρες, με τη συμφωνία να φτάνει περίπου κοντά στα 50 εκατομμύρια. Η Γουότφορντ έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 10% για deal που θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. κι έτσι οι Τότεναμ και Έβερτον ψάχνουν τρόπους με τους οποίους θα οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας, ίσως συμπεριλαμβάνοντας και παίκτη ως αντάλλαγμα που θα μετακινηθεί στο «Γκούντισον Παρκ». 

Παράλληλα φέρεται να έχει κλείσει και ο δανεισμός του Κλεμάν Λενγκλέ από την Μπαρτσελόνα, την στιγμή όμως που στην Τότεναμ έχουν βάλει τη συγκεκριμένη περίπτωση στην αναμονή και συνεχίζουν να εξετάζουν λύσεις για τα μετόπισθεν. 

Κώστας Ζάλιαρης