O Λουκάκου φόρεσε κασκόλ της Ίντερ και δήλωσε: «Όσα έγιναν πέρυσι ήταν λάθος»!

Ο Ρομέλου Λουκάκου φόρεσε αμέσως το κασκόλ της αγαπημένης του Ίντερ μόλις αφίχθη στο Μιλάνο για τον δανεισμό του από την Τσέλσι και έδειξε αμέσως πρόθεση να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τον τρόπο με τον οποίο πέρυσι «ράγισε το γυαλί» της σχέσης του με τον κόσμο των «νερατζούρι».  



O Λουκάκου φόρεσε κασκόλ της Ίντερ και δήλωσε: «Όσα έγιναν πέρυσι ήταν λάθος»!

Ο Βέλγος επιθετικός έφτασε στο Μιλάνο το πρωί της Τετάρτης για να περάσει από ιατρικά τεστ και να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την Τσέλσι στην Ίντερ, με τους «μπλε» να λαμβάνουν 8+2 εκατομμύρια ευρώ και να υποχρεώνουν το ιταλικό κλαμπ να καταβάλει και τους μισθούς του παίκτη για όλη τη σεζόν.

Ο «Ρομ» μιλώντας στην κάμερα προτού κατευθυνθεί στο ιατρικό κέντρο για τις εξετάσεις, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Όσα έγιναν πέρυσι δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει τέτοια τροπή. Ήταν λάθος ο τρόπος που έφυγα, ο τρόπος που επικοινώνησα με τους οπαδούς της Ίντερ, δεν ήταν το σωστό timing για όλα αυτά. Τώρα όμως είναι η καλύτερη ώρα για να μιλήσω και θα μάθει τα πάντα ο κόσμος ώστε να μη με θεωρεί κακό άνθρωπο γιατί δεν είμαι».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης