Συμφωνία Γιουνάιτεντ-Φέγενορντ για Μαλάσια, απομένει το «ΟΚ» του παίκτη!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φέγενορντ συμφώνησαν στα 15 εκατ. ευρώ για τον Τάιρελ Μαλάσια και πλέον απομένει η απόφαση του Ολλανδού μπακ προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.



Συμφωνία Γιουνάιτεντ-Φέγενορντ για Μαλάσια, απομένει το «ΟΚ» του παίκτη!

Και από το πουθενά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη της μεταγραφική κίνηση στο καλοκαιρινό «παράθυρο». Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν με την Φέγενορντ για την απόκτηση του Τάιρελ Μαλάσια, και πλέον το μόνο που απομένει είναι το «ΟΚ» του παίκτη για να ολοκληρωθεί το deal.

Το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 17 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων έπαιξαν οι ατζέντηδες του Φρένκι Ντε Γιονγκ που εκπροσωπούν και τον Ολλανδό μπακ της Φέγενορντ.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας βρισκόταν μία ανάσα από την μετακίνησή του στην Γαλλία για λογαριασμό της Λυών, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ κινήθηκε άμεσα και «χάλασε» το deal προκειμένου να κάνει δικό της τον ταλαντούχο αμυντικό.

Σε 50 εμφανίσεις με την φανέλα του ολλανδικού συλλόγου, ο Μαλάσια σημείωσε ένα τέρμα και 5 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ολλανδού στο Ολντ Τράφορντ, ένας εκ των Λουκ Σο και Άλεξ Τέλες αναμένεται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Στράτος Μαρίνος