Στα χρώματα της Σαουδικής Αραβίας η τρίτη εμφάνιση της Νιούκαστλ!

Οι πρώτες εικόνες είχαν γίνει γνωστές στα μέσα Μαΐου, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης επιβεβαιώθηκε η νέα τρίτη εμφάνιση των «καρακαξών» που φέρει τα χρώματα της Σαουδικής Αραβίας.Στα χρώματα της Σαουδικής Αραβίας η τρίτη εμφάνιση της Νιούκαστλ!

Στα μέσα του Οκτωβρίου, η Νιούκαστλ άλλαξε εποχή, με ένα Σαουδαραβικό fund να εξαγοράζει το 80% των μετοχών του συλλόγου, γεγονός που έφερε και πάλι ζωντάνια στην πόλη αλλά και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με τους φιλάθλους να το γιορτάζουν με όλη τους την ψυχή.

Το πρωί της Τρίτης, οι «καρακάξες» αποκάλυψαν την νέα 3η εμφάνιση του συλλόγου και οι φίλοι της ομάδας διχάστηκαν σχετικά με το design. Στην νέα φανέλα κυριαρχεί το λευκό ενώ υπάρχουν πράσινες λεπτομέρειες, όπως δηλαδή και στην φανέλα της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Ο σύλλογος δεν σχολίασε κάτι συγκεκριμένο πάνω στο θέμα ενώ κάνει λόγο για το υδατογράφημα στο μπροστά μέρος της μπλούζας με τον χάρτη της πόλης. «Το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας είναι στενά συνδεδεμένα με αυτή την πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Στράτος Μαρίνος