Η Νόριτς αντί για παρουσίαση φανέλας, κάλεσε τους οπαδούς να μεριμνήσουν για την ψυχική υγεία... (vid)

Ο κόσμος μπορεί να περίμενε να δει τις νέες φανέλες της ομάδας, ωστόσο, η Νόριτς εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να τονίσει ένα διόλου ευχάριστο θέμα και να παρουσιάσει αριθμούς που σοκάρουν. Ωστόσο, το κάνει για να υπάρξει μέριμνα γύρω από την ψυχική υγεία και να καταλάβουν όλοι πόση σημασία έχει να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να μιλάει ο καθένας στον διπλανό του...  Η Νόριτς αντί για παρουσίαση φανέλας, κάλεσε τους οπαδούς να μεριμνήσουν για την ψυχική υγεία... (vid)

Στην Βρετανία, το 84% των ανθρώπων κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας. Και αυτό από μόνο του, όπως αναφέρεται στο βίντεο της Νόριτς, είναι τρομακτικό.  

«Συμβαίνουν 17 αυτοκτονίες κάθε μέρα, δηλαδή μια κάθε 75' και οι περισσότεροι είναι άνδρες 45-49 ετών. Δηλαδή στον μέσο όρο ηλικίας των κατόχων διαρκείας της ομάδας...». 

Τα υπόλοιπα στοιχεία καλό θα είναι να τα δει ο καθένας στο παρακάτω βίντεο, που ναι μεν δεν είναι καθόλου ευχάριστο, αλλά καθιστά σαφές το πρόβλημα και την τεράστια ανάγκη για βοήθεια... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης