Ο Αρεολά παρέμεινε «σφυρί» γιατί ένιωσε αγάπη

Ο Αλφόνς Αρεολά ανήκει επίσημα και μόνιμα πλέον στην Γουέστ Χαμ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Παρί Σεν Ζερμέν και στάθηκε στην αγάπη του κόσμου των «σφυριών» και την τεράστια άνεση που ένιωσε από την πρώτη στιγμή, την περασμένη σεζόν, ως δανεικός.



Ο Αρεολά παρέμεινε «σφυρί» γιατί ένιωσε αγάπη

Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα κοντράρει πλέον τον Λούκας Φαμπιάνσκι για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών και έχοντας κοστίσει 7,75 εκατ.λίρες στη νέα του ομάδα.

Ο Μόγιες τον ήθελε στο ρόστερ, εκείνος κατάλαβε ότι του ταίριαξε πολύ το Λονδίνο, είχε 17 συμμετοχές την περσινή σεζόν ως δανεικός με αξιοσημείωτη τη νίκη επί της Σίτι στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ και η απόφασή του δεν ήταν καθόλου δύσκολη.

«Αισθάνθηκα την αγάπη από τον κόσμο και όταν αισθάνεσαι αγαπητός εκεί που βρίσκεσαι, είναι πολύ σημαντικό, τουλάχιστον για εμένα. Ξέρω ότι πρέπει και θέλω να τους κάνω όλους χαρούμενους στο κλαμπ, αλλά αισθάνομαι πολύ άνετα και θέλω να συνεχίσει αυτό, για να γίνει μια δεύτερη οικογένειά μου η Γουέστ Χαμ» είπε ο Αρεολά.

Κώστας Ζάλιαρης