Η Φούλαμ προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στην Γιουνάιτεντ για Περέιρα!

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που αυτή την περίοδο βρίσκεται δανεικός στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλαμένγκο, ενδιαφέρει τους «κότατζερς» που έκαναν επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.



Η Φούλαμ προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στην Γιουνάιτεντ για Περέιρα!

Η Φούλαμ επέστρεψε για ακόμη μία χρονιά στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά την εμφατική άνοδο από την Τσάμπιονσιπ και θέλει να ενισχυθεί για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, οι «κότατζερς» ενδιαφέρονται για τον Αντρέας Περέιρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσει τα 13 εκατ. εφόσον επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.

Αυτή την περίοδο ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στην πατρίδα του, όντας δανεικός στην Φλαμένγκο από τους «κόκκινους διαβόλους» και έχει την επιλογή είτε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και να προσπαθήσει να «κλείσει» μία μόνιμη συμφωνία είτε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Φούλαμ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ φέρεται πως δεν υπολογίζει τον 26χρονο κεντρικό και δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, ειδικά και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Στράτος Μαρίνος