Ο Ντέιβιντ Μπρουκς νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει για να δώσει απαντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ουαλός διεθνής αντιστάθηκε, κέρδισε τον καρκίνο και πλέον είναι έτοιμος να δοκιμάσει τον εαυτό του στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας στόχο να βρεθεί και πάλι στην αποστολή της Ουαλίας για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.



Ο Ντέιβιντ Μπρουκς νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει για να δώσει απαντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 24χρονος μέσος της Μπόρνμουθ, Ντέιβιντ Μπρουκς, σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα, αποκαλύπτοντας πως είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin, μία μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται στο λεμφικό σύστημα, μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος, και επηρεάζει κυρίως νεαρούς ενήλικες στις αρχές των 20 ετών ή άτομα άνω των 70.

Ωστόσο, μετά από πολύμηνη φαρμακευτική αγωγή, ο νεαρός μέσος ανακοίνωσε στις αρχές του Μαΐου πως έχει απαλλαγεί από τον καρκίνο και επέστρεψε στις προπονήσεις προκειμένου να βρει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπόρνμουθ για να συμμετάσχει στα εργομετρικά της ομάδας πριν την έναρξη της προετοιμασίας με τα «κεράσια» να τον υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες.

 

Πλέον, ο Μπρουκς θέλει να αποδείξει πως είναι έτοιμος να δοκιμαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την άνοδο της ομάδας, και ένας από τους στόχους του είναι να βρει και πάλι την φόρμα του που θα του επιτρέψει να βρεθεί ξανά στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Στράτος Μαρίνος