«Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Ντε Γιονγκ!»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 80 εκατ. ευρώ.«Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Ντε Γιονγκ!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για το καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο Ολλανδός χαφ έχει αποτελέσει προτεραιότητα για τον Έρικ Τεν Χαγκ στο μεταγραφικό παζάρι και το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ, με τις δύο ομάδες να υποχωρούν και να βρίσκουν την χρυσή τομή που θα φέρει τον ταλαντούχο μέσο στο Ολντ Τράφορντ.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο του αγγλικού συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα σφραγιστεί μέχρι το τέλος του μήνα, με τον παίκτη να ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στράτος Μαρίνος