Η Γιουνάιτεντ αλλάζει με τον Τεν Χαγκ: Συγκεκριμένο ύψος στο γρασίδι του γηπέδου, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και καλό κλίμα στα αποδυτήρια!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήρθε στο Ολντ Τράφορντ για να βγάλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την δύσκολη περίοδο που διανύει τα τελευταία χρόνια και ήδη σκέφτεται τις πρώτες αλλαγές που θα βελτιώσουν την κατάσταση τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στα αποδυτήρια.



Η Γιουνάιτεντ αλλάζει με τον Τεν Χαγκ: Συγκεκριμένο ύψος στο γρασίδι του γηπέδου, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και καλό κλίμα στα αποδυτήρια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο Κάρινγκτον το πρωί της 27ης Ιουνίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες να παίρνουν μία πρώτη γεύση από τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδα, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής κατέφθασε στο σύλλογο με στόχο να αλλάξει την νοοτροπία που επικρατεί και να επιστρέψει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, με τα πρώτα πλάνα του να μοιάζουν υποσχόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ ζήτησε να κοπεί το γρασίδι ακριβώς στα 15 χιλιοστά στο προπονητικό κέντρο, έτσι ώστε να ενθαρρύνει τους παίκτες να παίξουν με γρήγορες πάσες και όχι με μεγάλες μπαλιές. Παράλληλα, θέλει να βελτιώσει την φυσική κατάσταση των παικτών του, χρησιμοποιώντας ασκήσεις για πάσες και όχι τόσο αυτές που χρειάζονται φυσική άσκηση.

Τέλος, θα χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να τρώνε όλοι μαζί στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου και όχι να αποχωρούν για τα σπίτια τους ή για το γυμναστήριο, όπως είχε κάνει και ο θρυλικός Σκωτσέζος προπονητής πριν από μερικά χρόνια.

Ο Τεν Χαγκ μοιάζει να είναι προετοιμασμένος για την θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο, τα παράπονα από τους οπαδούς συνεχίζονται εξαιτίας της μεταγραφικής πολιτικής που ακολουθεί ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι, με τις διαπραγματεύσεις για τον Ντε Γιονγκ να βρίσκονται στάσιμες.

Στράτος Μαρίνος