«Έσκασε» πρόταση 70 εκατομμυρίων για Ραφίνια!

Η Λιντς φέρεται να εξετάζει προσφορά 70 εκατομμυρίων για τον Ραφίνια, δίχως όμως να γίνει γνωστή η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που την κατέθεσε! Το σκέφτονται τα «παγώνια», δεν είναι η Μπαρτσελόνα ο σύλλογος που έστειλε την πρόταση!  «Έσκασε» πρόταση 70 εκατομμυρίων για Ραφίνια!

Η Λιντς ξέρει πως πολύ δύσκολα θα κρατήσει το φετινό καλοκαίρι τους Ρααφίνια και Κάλβιν Φίλιπς και ήδη για τον πρώτο ήρθε μια τεράστια πρόταση, εκεί που δεν το περίμενε κανείς!

Με το ποσό που αξίωνε η ομάδα του Μαρτς πίστευε πως θα κατάφερνε ν 'αποκρούσει πιθανούς «μνηστήρες», όμως, όπως αναφέρει η MundoDeportivo, υπάρχει τρομερή πρόταση στα γραφεία του αγγλικού κλαμπ!

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν από ομάδα δίχως να γίνει γνωστό ποια είναι, το ποσό των 55+15 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα, τονίζεται πως δεν είναι η Μπαρτσελόνα, με την οποία ο Ραφίνια είχε απόλυτη συμφωνία πριν από μερικές μέρες.

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται ότι ασχολούνται κυρίως με τον Λεβαντόφσκι αυτές τις μέρες κι έτσι δεν έχουν καταθέσει εκείνοι την πρόταση που αναφέρει το καταλανικό Μέσο.

Κώστας Ζάλιαρης