Στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ ο Μπέιλ, μίλησε με τον προπονητή της ομάδας!

Ο Ουαλός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ για να συνομιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να μετακομίσει στην πατρίδα του για το τέλος της καριέρας του.



Στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ ο Μπέιλ, μίλησε με τον προπονητή της ομάδας!

Έπειτα από 9 χρόνια στην Μαδρίτη, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε την Ρεάλ και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, ψάχνοντας τον τελευταίο (;) προορισμό της καριέρας του, ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Ουαλός επιθετικός εθεάθη το πρωί της Τετάρτης, στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ, της ομάδας που υποστηρίζει από μικρό παιδί και συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Μόρισον. Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 32χρονο επιθετικό που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα της πατρίδας του μέχρι και σήμερα.

Οι άνθρωποι της ομάδας πραγματοποίησαν μερικά τεστ για να δουν την φυσική κατάσταση του παίκτη ωστόσο, η Κάρντιφ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μπέιλ.

Εφόσον, ολοκληρωθεί μία τέτοια συμφωνία, ο Μπέιλ θα δεχτεί μία γενναιόδωρη περικοπή στον μισθό του καθώς η ουαλική ομάδα δεν θα μπορέσει να του προσφέρει όσα του προσέφερε και η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει και τόσο όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο μανατζέρ του, Τζόναθαν Μπάρνετ.

 

Στράτος Μαρίνος