Αποθεώνει Κολοτσίνι ο Γκουτιέρες

Την άποψη πως ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο που… χάραξε και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Νιούκαστλ, εξέφρασε ο Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος εκθείασε τις ικανότητες του Αργεντινού αμυντικού.



Αποθεώνει Κολοτσίνι ο Γκουτιέρες

«Ο Φαμπρίτσιο αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό καθώς είχαμε βρεθεί αντίπαλοι στο ισπανικό πρωτάθλημα και ήξερα πόσο αξιόπιστος αμυντικός είναι. Ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι πολύτιμοι για κάθε σύλλογο και πιστεύω πως θα κάνει ότι και εγώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για χρόνια στο σύλλογο. Είναι ένας εξαιρετικός αρχηγός» ανέφερε ο 28χρονος μέσος, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο 29χρονος Κολοτσίνι αγωνίζεται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από το 2008 και μετρά 112 συμμετοχές με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Το τρέχων συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013.