Υπέροχος ο Μανέ: «Θα βλέπω στ' αποδυτήρια τα ματς της Λίβερπουλ, οι οπαδοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο» (vid)

Τονίζοντας πως του φαίνεται τρομερά περίεργο που πλέον δεν είναι παίκτης της Λίβερπουλ, ο Μανέ ανέφερε ότι θα προσπαθεί να παρακολουθεί τα ματς των «κόκκινων» ακόμα κι όταν θα βρίσκεται στ' αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου! 



Υπέροχος ο Μανέ: «Θα βλέπω στ' αποδυτήρια τα ματς της Λίβερπουλ, οι οπαδοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο» (vid)

Ο Σενεγαλέζος ανακοινώθηκε από τους Βαυαρούς μέχρι και το 2025 και ο Μανέ παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στο κανάλι της Λίβερπουλ, έπειτα από 269 εμφανίσεις, 120 γκολ και 38 ασίστ. 

Φυσικά, οι αναμνήσεις, οι επιτυχίες και οι στιγμές, είναι... χιλιάδες για τον διεθνή επιθετικό που πρόσφατα οδήγησε και την εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Μουντιάλ. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Έπειτα από κάθε ματς στην Μπάγερν θα πηγαίνω στ' αποδυτήρια και θα παρακολουθώ τα ματς της Λίβερπουλ. Θα είμαι πλέον ο μεγαλύτερος οπαδός της ομάδας.

Είναι περίεργο που δεν είμαι πια παίκτης της Λίβερπουλ έπειτα από έξι χρόνια στο Άνφιλντ. Ήταν υπέροχος αυτός ο καιρός και θα μου μείνει αξέχαστη η θητεία μου. Απήλαυσα τα πάντα από την πρώτη μέρα, ειδικά μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που έχει η Λίβερπουλ.

Δεν ήθελα να σχολιάσω τίποτα όσο ακόμα διεκδικούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ γιατί θα ήταν υπέροχο για την ομάδα να κατακούσαμε τα τρόπαια αυτά.

Όποιος αποχωρεί από τη Λίβερπουλ καταλαβαίνει πως οι οπαδοί του συλλόγου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μου άρεσε ειδικά όταν τραγουδούσαν το όνοιμά μου... “Mane running down the wing...”».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης