Η UEFA παραδέχεται πως για τα εισιτήρια που δεν αναγνωρίζονταν, έφταιγε το σύστημα κι όχι οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Όλο και χειρότερο γίνεται το πράγμα για την UEFA, τις γαλλικές Αρχές και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι μετά τη νέα παραδοχή πως τελικά... όντως τα εισιτήρια των οπαδών της Λίβερπουλ ήταν έγκυρα και το σύστημα αδυνατούσε να τ' αναγνωρίσει! 



Η UEFA παραδέχεται πως για τα εισιτήρια που δεν αναγνωρίζονταν, έφταιγε το σύστημα κι όχι οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Έπειτα από αναμονή μεγαλύτερη των δύο ωρών έξω από το γήπεδο, σπρέι από την Αστυνομία, αναταραχές, ανθρώπους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο του Stade de France ανενόχλητοι απλά σκαρφαλώνοντας στο κάγκελο και γενικά μια παντελώς ανοργάνωτη κατάσταση, έρχονται στο «φως» τα σωστά αίτια που προκάλεσαν το... μπάχαλο. 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης των events της UEFA, Μάρτιν Κάλεν, ανέφερε πως: «Υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και δεν ήταν δυνατό το τσεκάρισμα των εισιτηρίων». Αυτό, σημαίνει πως ακόμα και όσοι είχαν κανονικό εισιτήριο, έβγαινε στο σύστημα πως δεν αναγνωριζόταν και κάπως έτσι άρχισε να διαδίδεται ότι ήταν πλαστά!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατηγορήθηκαν μέχρι και από τη γαλλική Κυβέρνηση για κατοχή πλαστών εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Stade de France αρκετός κόσμος που είχε κανονικό εισιτήριο και έπρεπε να βρίσκεται στις εξέδρες για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης