«Η ντρίμπλα του Πεπ στον Λαπόρτα για τον Μπερνάρντο και την Μπαρτσελόνα»

Μείζον θέμα φαίνεται πως είναι τις τελευταίες ημέρες για Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, το ζήτημα της μεταγραφής του Μπερνάρντο Σίλβα από τους «πολίτες» στους Καταλανούς, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποφεύγει να σχολιάσει το ζήτημα με χαρακτηριστική… μαεστρία.



«Η ντρίμπλα του Πεπ στον Λαπόρτα για τον Μπερνάρντο και την Μπαρτσελόνα»

Δεν είναι απλά ένας εκ των κορυφαίων προπονητών της Premier League, αλλά και ένας εξαιρετικός ομιλητής. Τοποθετείται ορθολογικά, ξέρει τι θέλει να πει και σίγουρα προσέχει ιδιαίτερα όταν δεν θέλει να επισημάνει κάτι. Προφανώς και μιλάμε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν ανάμεσα στον Μπερνάρντο Σίλβα και τη Μπαρτσελόνα, σε ερώτηση του… Λαπόρτα!

Με αφορμή λοιπόν το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, ανάμεσα στη Σίτι και τους Καταλανούς στις 24 Αυγούστου, ο Πεπ ερωτήθηκε από τον Λαπόρτα για τον Σίλβα. Αν θα είναι μαζί με την ομάδα και αν θα παίξει εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Η απάντησή του; To δίχως άλλο… έξυπνη:

«Μπερνάρντο Σίλβα; Και 10 ακόμη. Θα φέρουμε όλους μας τους ποδοσφαιριστές στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Καμπ Νόου»!

Δημήτρης Μανάκος