«Βόμβα» στην Άρσεναλ: Έρευνα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε κίτρινη κάρτα του Τζάκα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων  στην Μεγάλη Βρετανία πραγματοποιεί έρευνα για μία ύποπτη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Γκρανίτ Τζάκα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στην Λιντς.



«Βόμβα» στην Άρσεναλ: Έρευνα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε κίτρινη κάρτα του Τζάκα!

Βόμβα έσκασε στις τάξεις της Άρσεναλ με υπόθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα με πρωταγωνιστή τον Γκρανίτ Τζάκα και την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Λιντς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο Τζάκα δέχτηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λιντς και με το σκορ να βρίσκεται στο 4-1 υπέρ των «κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα, πονταρίστηκαν πολλά χρήματα στο να δεχθεί κάρτα ο Ελβετός χαφ στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης. Έτσι και έγινε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα στην FA που πραγματοποίησε έρευνα 6 μηνών και  η οποία με την σειρά της παρέπεμψε το θέμα στην Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπολογίζεται ότι υπήρξαν πονταρίσματα ύψους 52.000 λιρών σε live στοιχηματισμό στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα στο να δεχτεί κάρτα ο Τζάκα εντός του τελευταίου 10λεπτου της αναμέτρησης.  Το ποντάρισμα είχε τοποθετηθεί σε ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων και αναφέρθηκε λίγο αργότερα ότι το στοίχημα κέρδισε μια πληρωμή περίπου 250.000 λιρών.

Προς το παρόν, ο άσος της Άρσεναλ δεν κινδυνεύει με τιμωρία, ωστόσο, η Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων αναμένεται να εξετάσει το σκεπτικό της εσκεμμένης κίτρινης κάρτας στην έρευνα που αναμένεται να ακολουθήσει.

Στράτος Μαρίνος