Ο Κρόος ετοιμαζόταν για τον τελικό με την Λίβερπουλ και σκεφτόταν το… Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ!

Ο αδερφός του χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως πριν από την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, συζητούσαν για την αναμέτρηση της Όσναμπρικ με την Ρέγκενσμπουργκ για την Zweite Liga.



Ο Κρόος ετοιμαζόταν για τον τελικό με την Λίβερπουλ και σκεφτόταν το… Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ!

Ο Τόνι Κρόος αγωνίστηκε για ολόκληρο τον αγώνα, το βράδυ της 28ης Μαΐου, απέναντι στην Λίβερπουλ και στο τέλος κατάφερε να βγει νικητής, με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ, «αρπάζοντας» το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός, παρά την σημασία του αγώνα είχε ως… άσο στο μανίκι του την ψυχραιμία που τον βοήθησε να μην αγχωθεί και να παίξει πιο ελεύθερα, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση που λίγοι χαφ μπορούν να στην Ευρώπη, ειδικά στην ηλικία των 32 ετών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του, οι δυο τους συζητούσαν για την αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας ανάμεσα σε Όσναμπρικ και Ρέγκενσμπουργκ όσο ο Κρόος ετοιμαζόταν για να βγει στον αγωνιστικό χώρο για τον μεγάλο τελικό. Και όλα αυτά, μόλις 20 λεπτά πριν από την σέντρα, που συνήθως τα νεύρα είναι… τσιτωμένα.

«20 λεπτά πριν αντιμετωπίσει Λίβερπουλ, ο Τόνι και εγώ συζητούσαμε για το παιχνίδι της Όσναμπρικ εναντίον της Ρέγκενσμπουργκ για την 2η κατηγορία της Γερμανίας. Ποτέ δεν αγχώνεται. Μπορείς να τον καλέσεις 5 λεπτά πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να έχετε μια κανονική συνομιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Στράτος Μαρίνος