Κάποτε ο Μανέ «χόρευε» τον Νόιερ και τώρα θα συνεργάζονται για το καλό της Μπάγερν! (vid)

Το 2019, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σαντιό Μανέ κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Νόιερ με μία εκπληκτική τρίπλα που άφησε τον Γερμανό γκολκίπερ στο έδαφος. Τώρα, ο αρχηγός των Βαυαρών θα βοηθάει τον Σενεγαλέζο να σκοράρει με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.



Κάποτε ο Μανέ «χόρευε» τον Νόιερ και τώρα θα συνεργάζονται για το καλό της Μπάγερν! (vid)

Ήταν 13 Μαρτίου του 2019 όταν η Λίβερπουλ ταξίδευε στο Μόναχο για να παίξει τον επαναλητπικό αγώνα της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν, με το 0-0 του πρώτου αγώνα να έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στους δύο μονομάχους.

Μόλις στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σαντιό Μανέ θα βρεθεί απέναντι με τον Μάνουελ Νόιερ και με μία κοφτή ντρίπλα, θα «ξαπλώσει» στο έδαφος τον Γερμανό τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό τέρμα, εκθέτοντας παράλληλα τον αντίπαλό του. Μάλιστα, στο ίδιο παιχνίδι, ο Σενεγαλέζος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 84ο λεπτό, νικώντας ξανά τον αρχηγό των Βαυαρών και δίνοντας την πρόκριση στους «ρεντς».

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Μανέ ετοιμάζει βαλίτσες για Αλιάνζ Αρίνα, καθώς Λίβερπουλ και Μπάγερν συμφώνησαν στην μεταγραφή του παίκτη και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Συμπαίκτης του; Ο Μάνουελ Νόιερ, ο άνθρωπος που τρία χρόνια πριν έπεσε «θύμα» των ορέξεων του Σενεγαλέζου επιθετικού, πλέον σκοπεύει να γίνει ο φύλακας άγγελός του, κρατώντας ανέπαφη την εστία της Μπάγερν. Και γιατί όχι, να του μοιράσει και καμία ασίστ. Έτσι κι αλλιώς, ο 36χρονος δεν είναι ένας συνηθισμένος τερματοφύλακας…

 

Στράτος Μαρίνος