Ετοιμάζει προτάσεις για Κουκουρέγια και Κάλβιν Φίλιπς η Σίτι!

Τους δύο βασικότερους μεταγραφικούς της στόχους φαίνεται πως έχει οριοθετήσει η Μάντσεστερ Σίτι ενόψει καλοκαιριού, μετά την προσθήκη του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους «πολίτες» να ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για την απόκτηση των Κουκουρέγια και Φίλιπς αντίστοιχα!Ετοιμάζει προτάσεις για Κουκουρέγια και Κάλβιν Φίλιπς η Σίτι!

Δύο ακόμη προσθήκες, μετά από αυτές των Χάαλαντ και Χούλιαν Άλβαρες, φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει οριοθετήσει τους στόχους της και ετοιμάζει τις επίσημες προτάσεις της, για να τους κάνει δικούς της.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κάλβιν Φίλιπς από την Λιντς, ο οποίος αποτελεί και το μοναδικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Φερναντίνιο, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, και ο Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον.

Σαφώς και η πρώτη περίπτωση συγκεντρώνει περισσότερες δυσκολίες, την ώρα που ο Ισπανός παίκτης των «γλάρων» έχει πει το «ναι» στους «πολίτες», και το μόνο που εκκρεμεί είναι το πράσινο φως από τη νυν ομάδα του!

Δημήτρης Μανάκος