Η LaLiga τα βάζει με την Σίτι και καταγγέλλει στην UEFA παραβίαση του FFP

Ο Χαβιέρ Τέμπας της LaLiga συνεχίζει την κόντρα με τα μεγάλα κλαμπ και έστειλε νέα επιστολή προς την UEFA, κατηγορώντας τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν για επαναλαμβανόμενη παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play.  



Η LaLiga τα βάζει με την Σίτι και καταγγέλλει στην UEFA παραβίαση του FFP

Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος πολλάκις έχει καταφερθεί ενάντια στους «πολίτες» και τους Παριζιάνους για την τακτική που ακολουθούν στις μεταγραφικές περιόδους και τώρα πάει το ζήτημα και δικαστικά.

Έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαπέ στην Παρί και την αγορά του Χάαλαντ από την Σίτι, η Marca αναφέρει ότι ο Τέμπας πρόσθεσε στον φάκελο που απέστειλε στην UEFA με τα στοιχεία για τη Σίτι, ορισμένα πράγματα που αφορούν στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ.

«Δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή των ευρωπαϊκών κλαμπ και του συστήματος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν είναι πρόβλημα μονάχα για τη Γαλλία, αλλά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Θέλουμε να υπερασπιστούμε το άθλημα» φέρεται να δήλωσε ο Χαβιέρ Τέμπας μετά και την τελευταία εξέλιξη με την καταγγελία εις βάρος της Παρί.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης