Η Ουαλία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις αλλά ηττήθηκε από την Ολλανδία για δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα σε 6 ημέρες! (vids)

Η Ολλανδία έχει πάρει τον αέρα της Ουαλίας, καταφέρνοντας να επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις τους στο πλαίσιο του Nations League, παρά το γεγονός πως οι «Δράκοι» είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν στα λεπτά των καθυστερήσεων.



Η Ουαλία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις αλλά ηττήθηκε από την Ολλανδία για δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα σε 6 ημέρες! (vids)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ισοφάρισε για την Ουαλία στο 90+2’ απέναντι στην Ολλανδία, ωστόσο, ο Μέμφις Ντεπάι δεν ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία και με σουτ στην κίνηση δευτερόλεπτα αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του και την πρωτιά στον όμιλο μετά από 4 αγωνιστικές για το Nations League.

Μία ήττα από τους «οράνιε» δεν μπορεί να μοιάζει με άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, ωστόσο, ο τρόπος που ήρθε δεν άφησε ευχαριστημένους τους «Δράκους». Πόσω μάλλον όταν συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι για την 2η  αγωνιστική του Nations League, με την Ολλανδία να παίρνει την νίκη (2-1) με γκολ του Βάουτ Βέγκχορστ στο 90+4’ ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Ρις Νόρινγκτον-Ντέιβις είχε ισοφαρίσει για την Ουαλία.

 

Στράτος Μαρίνος