Ο Κάραγκερ υπερασπίστηκε τον Σάουθγκεϊτ μετά τον διασυρμό από την Ουγγαρία! (pic)

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ επιτέθηκε σε όσους αποδοκίμασαν την Αγγλία και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στους ομίλους του Nations League.



Ο Κάραγκερ υπερασπίστηκε τον Σάουθγκεϊτ μετά τον διασυρμό από την Ουγγαρία! (pic)

Θέση υπέρ του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας πήρε ο Τζέιμι Κάραγκερ μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο Μολινό, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την λήξη του αγώνα, με τα «τρία λιοντάρια» να γνωρίζουν βαριά ήττα με 4-0 από την Ουγγαρία.

Οι φίλοι της εθνικής Αγγλίας φώναζαν στον Γκάρεθ Σάουθγκείτ πως δεν ξέρει τι κάνει ενώ ζητούσαν την άμεση απόλυσή του. Αυτό έφερε την αντίδραση του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ που εξαπέλυσε επίθεση στους επικριτές του 51χρονου τεχνικού μέσω του Twitter.

«Όσοι φωνάζετε ”Δεν ξέρεις τι κάνεις”, απλά σκάστε κλόουν! Αυτός ο προπονητής πήγε τη χώρα σε δύο τουρνουά στις καλύτερες θέσεις της από το 1966», ανέφερε αρχικά ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης η ιδέα ότι ο Σάουθγκεϊτ κρατά την ομάδα πίσω δεν έχει λογική. Αυτή η ομάδα δεν είναι καλύτερη από το 2004-06, ούτε από το 1996-98. Ο Σάουθγκεϊτ έχει πετύχει ακόμη περισσότερα, αν και είχε βολικές κληρώσεις. Ηρεμήστε παιδιά και επιστρέψτε στο κανονικά σας επίπεδο».

 

Στράτος Μαρίνος