Ανέλαβε την ευθύνη για τον ιστορικό διασυρμό ο Σάουθγκεϊτ!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουγγαρία και την βαριά ήττα με 4-0 στο Μολινό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη ενώ τόνισε πως καταλαβαίνει την αντίδραση του κόσμου.



Ανέλαβε την ευθύνη για τον ιστορικό διασυρμό ο Σάουθγκεϊτ!

Η Αγγλία γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της με το τελικό 4-0 απέναντι στην Ουγγαρία να ξεσηκώνει τον κόσμο στις εξέδρες που αποδοκίμασαν το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κατηγόρησε κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του για την ήττα και γενικότερα τις εμφανίσεις των «τριών λιονταριών» στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες του Nations League.

«Παίζαμε με μια νεανική ομάδα, με ενέργεια και όταν ξεκίνησε το παιχνίδι φάνηκε αυτό. Είναι δική μου η ευθύνη. Είπα στους παίκτες ότι αυτοί οι τέσσερις αγώνες είναι δική μου υπαιτιότητα. Πρέπει να ισορροπήσω κοιτάζοντας νέους παίκτες και να ξεκουράζω κάποιους άλλους. Δεν μπορούμε άλλο να "καίμε" τους έμπειρους παίκτες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 51χρονος τεχνικός.

Πλέον, ο ¶γγλος προπονητής έχει λίγους μήνες μπροστά του μέχρι το Μουντιάλ του Κατάρ ενώ τα μοναδικά επίσημα παιχνίδια πριν από την μεγάλη διοργάνωση είναι απέναντι σε Ιταλία και Γερμανία για το Nations League στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Στράτος Μαρίνος